Telefon: k800i
Karta pamięci: 2gb
Operator: Era
Wysłany: 30-01-2007, 19:00
m2 1GB + ta lampa błyskowa ciągle nazwy zapominam mmc-60 czy coś takiego + hpm 65 +
hpm-70 (kupiłem nowe ale później kupiłem hpm-70 bo mają fajne zaczepy na ucho, niedługo sprzedam bo kupiłem do k800i +HBH-DS970 one są super) + jakaś takiego dziwnego kształtu słuchawka bluetooth taki ślimak chyba HBH-H(G?)V435 + zestaw standardowy
_________________ teraz 24 telefon nokia n95 i mam zamiar dokupić jeszcze k850i.
------------------------------------------------------
Gość dance now !
------------------------------------------------------
;D
Telefon: k800i@k810
Karta pamięci: 2gb
Operator: Era
Software: R8BA024
Wysłany: 21-03-2008, 17:56
a więc, ja mam do swojego se: to co w standardzie + hpm-70, głosnik na jacka, który podłaczam przez przejsciówke (zwykły nie firmowy, ale cyka ładnie), m2 soniacza 2gb+ adaptor usb, słuchawke uniwersalną na blooetooth (bardzo mała, ale funkcjonalna i długo trzyma akumulatorek);];] to chyba na tyle.... tak w ogóle, to Witam wszystkich, jestem tu nowy;]
[ Dodano: 21-03-2008, 18:11 ]
aaaa.... zapomniałem jeszcze dodać, co w nim zmodyfikowałem, bo to chyba kwalifikuje się do tego tematu ''Nasze Eryki
Tutaj możesz pochwalić się własnym telefonem, akcesoriami, motywami.'', więc się chwalę:
sofcik: k810i R8BA024, wersja opr. aparatu: 5,7 - ładnie nagrywa, nie tnie sie nic, stery do muzy tez mam lepsze- głośniejszy dużo jest + lepsza jakość, do tego zbajerowana czcionka, lepszy układ menu i ładniejsze ikonki (laser menu..coś tam), zamiast standardowego walkmana włącza się kd player (w/g mnie dużo lepszy, jedyna wada, to brak polskiego jezyka), po nacisnieciu klawisza nawigacyjnego, zamiast netu włącza się ,,nowy sms''
Do tego wszystkiego mam aplikacje takie jak np: torch (latarka), programik, który czyta doc'i, dużo ładnych motywów i ciekawych gier i aplikacji.. to chyba na tyle
teraz Wasza kolej
a jesli ktoś nie potrafi, niech pisze na gg, chętnie pomoge!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum