Telefon: K800
Operator: Inny
Wysłany: 11-01-2007, 22:35 Zdalne sterowanie poprzez BT
Witam
Mam problem (jak zwykle ). Kupilem ostatnio USB BT Pentagram. Zainstalowalem go sobie na notebooku i wszystko dziala bez problemow. Komunikacja z k800 jest bez zarzutu, wszystkie HID-y dzialaja.
Problem pojawil sie gdy postanowilem zainstalowac na stacjonarnym (na ktorym BT mi jest bardziej potrzebny). System ten sam co w notebooku (XP SP2) a jednak z instalacja byly ogromne problemy. Po paru godzinach jakos sobie poradzilem, ale komunikacja jest niepelna. Tzn prawie wszystko dziala (File manager, przesylanie zdjec, itd -mowie o oprogramowaniu BlueSoleil) dziala nawet sterowanie mysza po pulpicie (HID desktop w k800) ale nie dzialaja inne HID-y (WMP, winamp itd) a wlasnie na tym mi najbardziej zalezy. No i utknalem z problemem. Mial ktos jakies podobne objawy? Jesli tak to pomozcie. Z gory dziekuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum